ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Aktuális hírek

2022.05.27.

ZÖME FESZT - Zöld Összművészeti Fesztivál

2022. június 10-12. között a Duda Éva Társulat szervezésében megrendezésre kerül az első fenntarthatóságra fókuszáló összművészeti és közösségi fesztivál, melyben az előadóművészet és környezetvédelem kapcsolódásával létrejövő hazai színházi-, tánc-, gyermek- és ifjúsági programokkal találkozhattok.

Az egyedülálló zöld eseményen az előadások mellet szakmai beszélgetésekkel, divatbemutatókkal, filmvetítésekkel, irodalommal, slam poetryvel, performanszokkal és gyakorlati workshopokkal várják az érdeklődőket, így gazdagítva a budapesti fesztiválpalettát.

A ZÖME FESZT keretében első alkalommal valósul meg a Jövő Nézőiért - Zöld Színház Projekt szakmai fóruma is, amelyhez több mint húsz kulturális intézmény csatlakozott. A fesztiválról és a programokról itt találtok több információt:
https://zomefeszt.com

Napközben gyerekeknek szóló környezetvédelmi témájú előadásokkal, fenntartható kézműves foglalkozásokkal és különféle fejlesztő játékokkal várják a családokat, gyerekeket, a programok többsége ingyenes - egyes programok előzetes regisztrációhoz kötöttek. Az esti táncszínházi előadások, valamint az ifjúsági- és gyermekprogramok támogatói jeggyel tekinthetőek meg.

Elővételes jegyek ITT...

Mozgásszínházi előadások, divatbemutatók, performanszok, workshopok, gyerekprogramok - zöldüljünk együtt a Jurányi Házban!