ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Aktuális hírek

2022.05.15.

Staféta-TITÁNium Gála

Immáron harmadik alkalommal dönthetik el a nézők, hogy ki nyerje a Budapest Főváros Önkormányzata által meghirdetett STAFÉTA Pályázat közönségdíját.

2022. január 20-án elindult a közönségszavazás a 2018-as, a 2019-es és a 2020-as Staféta Pályázat közönségdíjáért. Szavazni 2022. június 3-ig lehet az alábbi kérdőív kitöltésével.

SZAVAZZ ITT!

A kérdőív kitöltői között páros belépőjegyeket sorsolunk ki a 2022-23-as évad Staféta előadásaira.

A nézők ezúttal 29 előadásra adhatják le voksaikat, ugyanis az elhúzódó járványhelyzet miatt a korábbi években nem valósulhatott meg a közönségszavazás.

A Staféta közönségdíj (Cséffai Györgyi szobrászművész alkotása) mellett a Füge Produkció - támogatói bevonásával - 1.000.000 Ft produkciós támogatást nyújt a nyertesnek egy újabb bemutatójához. A közönségszavazás második helyezettje az idén 20 éves Fidelio 2.000.000 Ft értékű médiacsomagjában részesül, a harmadik helyezettet pedig a Budapest Brand Nonprofit Zrt. nagy értékű Budapest kártyákkal ajándékozza meg.

A díjak átadására 2022. június 8-án 15 órai kezdettel a Jurányi Ház udvarán megrendezett gálán kerül sor.

Az eseményen kihirdetik a VI. TITÁNium Színházi Projekt meghívásos pályázatának nyertes alkotóit is, akik idén a FreeSZFE Egyesület rendező, színházcsináló, dramaturg és színház és performansz szakos hallgatói közül kerülnek ki. A mentoráltak egy négyhónapos mentorprogram keretében megismerkedhetnek többek között a produkciósvezetés, a pályázat- és költségvetésírás, a kommunikáció és marketing feladataival, a színészegyeztetés és a technikai tervelfogadás folyamatával.
Valamint a gálán kerül kiosztásra a TITÁN-díj az V. TITÁNium Színházi Projekt négy megvalósult előadása (A Háromfejű Király, A jegesmedvék etetése tilos, Kutyaportéka, Mady Baby) között.

Támogatók: Budapest Főváros Önkormányzata, Staféta, Füge Produkció, Budapest Brand Nonprofit Zrt., Fidelio