Négy fal között – avagy zárt ajtók, tárt lábak

Tünet Együttes

Négy fal között
avagy zárt ajtók, tárt lábak

„A nő semmiben sem kelti fel jobban a férfi vágyakozását, mint amikor félig levetkőzve, szép fehérneműben áll előtte. Van férfi, aki abban leli örömét, ha ilyenkor eltépi a nő fehérneműjét. Csak boldog lehet az az asszony, akinek olyan férfias és szerelemittas férje van, hogy tönkreteszi a ruháját.”

Dr. Fritz Kahn A szerelem iskolája című kézikönyve 1957-ben jelent meg, és akkor forradalmi szemléletével nem egy szemérmes házaspárt indított el a boldog párkapcsolat és az érzéki örömök felé. Kahn eszményi világában illatos és kívánatos Nők erős és potens Férfiakkal szeretkeznek.

De mi van a zárt ajtók mögött? Hogyan éljük meg a szexualitást ma, amikor a Nő és a Férfi fogalma már nem ugyanazt jelenti, ha jelent valamit egyáltalán. A Tünet Együttes és a Dollár Papa Gyermekei színész-rendezője, Ördög Tamás közös játéka a civilizált ember szexualitását mutatja be egy hétköznapi család történetén keresztül.

Szexuális diszfunkcióval élő nézőink ajándékot kapnak! 18+


fotó: Mészáros Csaba

IDŐPONT(OK):
2018. 03. 14. 20:30 - Jegyrendelés

INGRID – Szalontay Tünde
OTTO, a párja – Szász Dániel
UWE, a lánya – Székely Rozi
PETRA, a húga – Furulyás Dóra
JÜRGEN, a sógora – Czakó Máté

Konzulens: Szabó Réka
Látvány: Mucsi Balázs
Köszönet: Bakonyvári Krisztina

Rendező: Ördög Tamás

Az előadás szövegét Dr. Fritz Kahn: A szerelem iskolája című műve, valamint a társulat improvizációi és interjúi alapján Ördög Tamás írta.

Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap, Füge Produkció