Kucok – játssz velünk mesét

Kucokfalva lakói, vagyis a kiváló jazzmuzsikusokkal kiegészült Tünet Együttes, a gyerekek segítségét kérik az elveszett királylány felkutatásában és az éjszaka lidérceinek elűzésében. Az úton a kis kalandorok találkozhatnak az egyszemű óriással, a rozsdás robottal vagy a lila hangyásszal. A játék, a tánc és a zene részesei lesznek, miközben ők maguk is mesehőssé válnak. A kucoki időben mérve reggeltől másnap reggelig tartó mágikus úton a kicsik saját hangja, teste és mozdulatai lesznek a történet, a zene vagy akár a szereplők mozgatói.

„A Kucok ugyanis jó. Sőt, nagyon jó, olyannyira, hogy elhatároztam, az idei összes többi előadásra (szám szerint 3, úgyhogy bele kell húznom!) mindre veszek jegyet. (…) A klasszikus magyar gyerekelőadások stílusát és világát félretéve nemzetközi színvonalú, profi előadást láthattunk, amelynek egy perce sem volt unalmas vagy gagyi.” (Kuszkó Judit, Index – Dívány.hu)

„Barátságos jelmezekbe bújtatott, a gyerekekre odafigyelő játszótársak, valódi hangszerek, eleven zenészek, emberi hangok és emberi léptékek. A közös cselekvés, az együttlét öröme határozza meg az előadás hangulatát. Fontos lenne, hogy minél több családban, óvodában, de még az elemi iskolában is érezhető legyen a kucok melege.” (Szilágyi Zsuzsa, Revizor)

IDŐPONT(OK):
2018. 03. 25. 15:30 - Jegyrendelés
2018. 03. 25. 17:00 - Jegyrendelés

HELYSZÍN:  Kamaraterem

Időtartam: 55 perc

interaktív meseszínház 3-7 éveseknek

Rendező: Szabó Réka
Szereplők: Furulyás Dóra, Gőz István, Huzella Júlia, Kántor Kata, Szabó Réka, Szász Dániel
Zenészek: Ágoston Béla, Rubik Ernő Zoltán
Jelmez: Andrea Haamer
Szöveg: Peer Krisztián
Hang és fény: Major Mátyás
Külön köszönet: Szirtes Attila

www.tunetegyuttes.hu
www.facebook.com/thesymptoms

Kedves Nézőink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben online felületen a szektorárak között legörgetés után nem látják a gyerekjegy feliratot, akkor az azt jelenti, hogy a gyerekjegyek elfogytak. Felnőtt (kísérő) jegyet még tudnak venni, de azzal gyerekek nem tudják az előadást megtekinteni, mert a gyermekjegyek száma korlátozott. Ezért kérjük, a gyermekjegyeket (1500 Ft) előzetesen vásárolják meg, mivel a számuk turnusonként 35 fő. A felnőtt kísérők jegyei (1200 Ft) korlátlanul, közvetlenül az előadás előtt a helyszínen is megvásárolhatóak.