hu 1027 Budapest, Jurányi u. 1. juranyititkarsag@gmail.com juranyijegy@gmail.com +3670/777 2533

jegyinfó

Nyitva tartás hétfőtől péntekig 16:00-20:00 óráig, hétvégeken előadás kezdés előtt egy órával.

Évvégi nyitvatartás: A jegypénztár 2017. december 17-ig tart nyitva.
Újranyitás: 2018. január 3.
Személyesen 2017. december 17-ig tudnak jegyet vásárolni a Jurányi jegypénztárában vagy 2017. december 17-én a WAMP-on (Millenáris B csarnok: 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.).

Jegyvásárlás, jegyinformáció: Cím: 1027 Budapest, Jurányi u. 1. Telefon: +36-70-777-2533 (nyitvatartási időben hívható) E-mail: jegy@fugeprodukcio.hu

Felhívjuk kedves Nézőink figyelmét, hogy a foglalástól számított 3 munkanapon belül a jegyrendszer automatikusan felszabadítja a foglalást. FIGYELEM! A késve érkező nézőinket nem áll módunkban beengedni! Jegyet csak elmaradt előadás esetén cserélünk, vagy váltunk vissza.

mastercardtam_2017-1

Kedvezmények: Jurányi: Diákjegy/Nyugdíjas/ Jurányi Klubtag: 40% kedvezmény, Magyar Narancs kártya: 20% kedvezmény, HVG kártya: 20% kedvezmény, Tilos Rádió kártya: 20% kedvezmény, II. kerületi lakos esetén 20% a kedvezmény. SZFE, MOME, MKE, Kaposvári Művészeti Egyetem, Budapest Kortárstánc Főiskola, Budapest Táncművészeti Szakközépiskola, Károli Gáspár Színháztudományi tanszék hallgatóinak a diákigazolvány felmutatásával és előzetes bejelentkezéssel: 800 Ft – kivéve: A csemegepultos naplója, Egyasszony: 1500 Ft; Egy őrült naplója / Az étkezés ártalmasságáról: 1900 Ft.  Az alábbi előadásokra azonban csak korlátozott számban (10 db) válthatóak kedvezményes jegyek: A csemegepultos naplója, Egyasszony, Egy őrült naplója, Leszámolás velem, Az étkezés ártalmasságáról.

A gyerekelőadásokra és az AlkalMáté Trupp előadásaira nem érvényesek a kedvezmények!

A Dekk Színház előadásaira nem érvényesek az online kedvezmények! 

Utalványok: OTP- MKB-K&H szép kártya, Posta Paletta, Erzsébet Kultúra utalvány, Edenred utalvány.

A FÜGE a JURÁNYI honlapján on-line jegyvásárlás esetén minden jegy árából (kivétel a Dekk Színház előadásai) 10%-os kedvezményt biztosítunk a MasterCard és Maestro bankkártya tulajdonosoknak. Mit kell tennie? Minden a FÜGE által értékesített előadást megtalál a Füge és a Jurányi honlapján a fugeprodukcio.hu, illetve a juranyihaz.hu oldalon, az „online jegyvásárlás” menüpont alatt. Nincs más dolga, mint az Önnek tetsző előadás melletti jegyvásárlásra rákattint, beírja a kívánt darabszámot, majd amennyiben MasterCard vagy Maestro kártyával vásárol, a lefele nyíllal kiválasztja a „MasterCard kedvezményt” és a jegyeket a kosárba helyezi. A rendszer ez alapján, a kártya azonosítása után azonnal érvényesíti a kedvezményt (kivétel a Dekk Színház előadásait, melyekre nem érvényesek az online kedvezmények).