Felkerült a második TITÁN lakat!

A hétvégén sor került a második TITÁNium díjazott előadás, Bartha Lóránd Száraz című rendezésének bemutatójára. A bemutató után a rendező és a társulat közösen felhelyezték a Jurányi ajtajára a TITÁN lakatot. 

P1130722

A tavaly első alkalommal meghirdetett TITÁNium tehetségkutató színházi pályázat  olyan fiatal színházi alkotóknak ad lehetőséget a  megmutatkozásra, akik vagy nemrég végeztek valamely színművészeti egyetemen, vagy gyakorlatban foglalkoznak a színházzal, csoportot, műhelyeket vezetnek, önálló rendezéssel állnak elő, de még nem töltötték be a 35. életévüket és csak néhány éve léptek a pályára.

Az idei, 2013/14-es évadban öt produkció valósulhat meg a TITÁNium projekt keretében: Boross Martin, Radnai Márk, Bodzsár Márk, Bartha Lóránd, valamint Benkó Bence és Fábián Péter kap támogatást előadása bemutatásához.

Elsőként Radnai Márk mutatta be a Droszt című rendezését, másodikként pedig Bartha Lóránd előadását láthatta a közönség. A bemutató után a rendező és a társulat közösen felhelyezték a tavalyi díjátadón kapott TITÁN lakatjukat a Jurányi ajtajára Radnai Márké mellé.

P1130715