en 1027 Budapest, Jurányi street 1. juranyititkarsag@gmail.com juranyijegy@gmail.com +3670/777 2533

MEMBERS

Binaura


info@binaura.hu
http://www.binaura.net

Az alkotók tevékenységei főként a vizuális kommunikáció területeit érintik: interakció tervezés, animáció, grafika, webes és más, reaktív vizuális felületek, hangtervezés, stb. A csapat a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem korábbi hallgatóiból összeállt, progresszív határmezsgyéken kísérletező, nemzetközi viszonylatban is elismert, aktív kollektíva. A vizuális műfajok mellett forgatókönyvírói-szövegírói tevékenységet is folytatatnak.
Samu Bence és Nagy Ágoston a Binaura kereteiben több, mint hét éve kutatják és értelmezik a hang és a kép kapcsolatát, különböző szoftvereken, installációkon, interfészeken keresztül. Tevékenységük a szoftverművészet, a
nem szokványos alkalmazások, digitális interface-ek mellett kiterjed az előadóművészet, az internetes technológiák területére, valamint szöveges (Balkon folyóirat) és szoftveres (Google Play) publikációikon keresztül új mediális formák elméleti kontextualizálására is.
Sirály Dóri grafikái a tervezés legkülönbözőbb kontextusaiban jelennek meg, a klasszikus papír alapú kiadványoktól a progresszív digitalis tartalmakon keresztül a webes felületekig.
Huszár Dániel az animáció és a mozgókép területén tevékenykedik. Az analóg megoldások, a stop-motion animáció, díszlet-, installáció építés mellett a 2D digitalis animációs film rendezés, látványtervezés, filmes utómunka készségszintű használata jellemzi munkáit.
Huszár Péter több rövidfimben, nagyjátékfilmben, animációs és televíziós produkcióban közreműködött, mint műsorfejlesztő, forgatókönyvíró, író.